سفارش تبلیغ
صبا ویژن


دوست همه شما

عکس سد مالورد


نوشته شده در جمعه 90/1/5ساعت 12:37 صبح توسط فریده صادقی| نظر

دوازده نکته قابل توجه در سفر مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

1-در طول سفر دقت داشته باشید که در همه حال تعادل دمایی بدن را حفظ نمایید بکوشید در نقاط سرد یا گرم، بدن شما تحت تأثیر قرار نگیرد،بدین منظور می توان با استفاده از لباس مناسب، دمای بدن را ثابت نگه داشت.

2-یکی از بیماری هایی که مسافران در طول سفر با آن دست به گریبانند،سوء هاضمه است. علت اصلی سوء هاضمه را می توان بدین گونه بیان کرد که در طول سفر،مسافران از مناطق مختلف گذر می کنند و ناچارند از آب آن مناطق استفاده نمایند.همین امر موجب بروز سوء هاضمه در بسیاری از مسافران شده است.

 

برای جلوگیری از این مشکل مسافران باید مد نظر داشته باشند که از آب جوشیده آن منطقه استفاده نمایند (مخصوصاً در چند روز اول اقامت در هر منطقه) و چنان چه می توانند مقداری آب جوشیده را با خود برداشته و در منطقه بعدی آب جوشیده را با آب آن منطقه مخلوط نموده و از آن آب استفاده نمایید.این دستورالعمل در رفع سوء هاضمه بسیار مفید است.

3-سعی کنید در بین مسیر و محل اقامت،تنها از محل ها و رستوران های مورد اطمینان غذا تهیه کنید و توجه داشته باشید بیشتر از غذاهای پختنی که با آب پخته شده است مانند خورشت ها استفاده نمایید و اگر میل به خوردن کباب داشتید،دل گوسفند که از مکان های مورد اطمینان تهیه شده باشد،نسبت به گوشت های دیگر بیشتر مورد تأیید است،البته به شرطی که روی ذغال پخته شده باشد نه روی شعله گاز.

4-از خوردن غذاهای مانده پرهیز کنید و توجه داشته باشید زمان زیادی از پخت غذاهایی که همراه می برید نگذشته باشد.

5-در محل اقامت اگر میل به میوه داشتید،بیشتر از میوه های فصل که مال آن منطقه است، استفاده کنید.

6-از مصرف هم زمان غذا و میوه پرهیز نمایید.سعی کنید مواد خام را با مواد پخته هرگز مصرف نکنید، مگر سبزی خوردن آن هم اگر تازه و جوان باشد. پیاز تازه، سیر کهنه و ترشی های با سرکه طبیعی را می توانید همراه غذای پخته مصرف نمایید. خوردن سالاد و کاهو و امثال آن در حین یا بعد از غذا مطلقاً ممنوع است.

7-استفاده از کنسروها، کمپوت ها، نوشابه ها و نوشیدنی های کارخانه ای مطلقاً ممنوع است،چراکه سلامتی را به مخاطره می اندازد. برای تهیه غذا بیشتر از گوشت های تازه استفاده کنید.

8- اگر در محل اقامت شما، فصل ماهی است و می خواهید ماهی تهیه نمایید باید دقت داشته باشید ماهی باردار نباشد یعنی داخل شکمش تخم نباشد. می توانید از ماهی نر استفاده کنید، چرا که گوشت حیواناتی که باردار هستند در زمان بارداری عامل مرض و بیماری است.

9-برای صبحانه مخصوصاً در سفر سعی شود از غذاهای آبکی گرم استفاده گردد مثلاً در قدیم از حلیم، آب گوشت، کله پاچه، سمنو و یا آش استفاده می کردند. یا حداقل از آب جوش و عسل استفاده نمایید و بعد صبحانه میل کنید. هرگز پنیر را با صبحانه میل نکنید که در قدیم ممنوع بوده. پنیر همراه گردو بهترین غذاست اگر در طی روز یا به عنوان شام مصرف شود.

10-افرادی که سرد مزاج هستند سعی کنند از خوردن سردی ها دوری کنند. مثل ترشی، ماهی، ماست، شیر و ...

11-اگر در طول سفر به اسهال دچار شدید برای رفع سریع آن،حداقل 24 ساعت غذای گوشتی نخورید و با خوردن کمی اسفند خود را درمان کنید. اگر بیمار بزرگسال است یک قاشق مربا خوری و اگر زیر 12 سال باشد یک قاشق چای خوری اسفند را دو وعده در روز در دهان بریزند و با آب قورت دهند. اگر هم توانستند از عرق نعنا نیز استفاده کنند. برای نوزادانی که فقط شیر مادر می خورند،این دستورات را مادر انجام دهد و اسفند را میل کند. برای کودکانی که غذا می خورند یک قاشق مربا خوری اسفند را داخل یک لیوان آب ولرم یا آب جوش بریزید و بعد از ده دقیقه آنرا صاف کنید و از آن آب در طی روز چند قاشق غذاخوری میل کنند تا ان شاء الله اسیر بیمارستان ها نشوند.

12-از فلاکس هایی که داخل آن شیشه است استفاده کنید. اگر جدار داخلی فلاکس فلز باشد مورد تایید نیست،ضمناً فلاکس های پلاستیکی برای نگهداری آب یا غذای داغ، مشکل ساز است و به هیچ وجه مناسب نمی باشند.

-------------------------------


نوشته شده در جمعه 90/1/5ساعت 12:20 صبح توسط فریده صادقی| نظر

توصیه بهداشتی: تدابیر آلودگی هوا مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

اولین نیازی که در تدابیر ضروری حفظ سلامت به آن پرداخته شده، هوا است. هوایی که ما تنفس می کنیم در تمامی وجود ما و در تک تک سلول های بدن اثر می گذارد.
هوا عامل ترویح و تازگی روح حیوانی است که منشاء تمامی افعال جسم محسوب می گردد. بنابراین تردیدی وجود ندارد که سلامت یا آلودگی هوا موجب سلامت یا آلودگی جسمی و بیماری خواهد بود .
امروزه آلودگی هوای کره زمین بعنوان مهم ترین مساله بهداشتی کره زمین مطرح شده و روز بروز اهمیت بیشتری پیدا می کند و این اوج درایت و تدبیر و دور اندیشی بزرگان طب ما را می رساند که چگونه در این مهم مداقه کرده اند و با جزئیات کامل کیفیت هوا و تنفس هوای سالم را توصیف نموده اند.

حکیم بزرگ، عقیلی خراسانی در خلاصه الحکمه می گوید: نفس لازمه ی حیات و علامت آن است و انسان را مقدور و ممکن نیست که از آن احتراز و امساک نماید و هوا عامل ترویج روح حیوانی و عدم احتراق آن است.
امروزه که هوای شهرهای بزرگ در برخی از مواقع سال به شدت آلوده شده و آلودگی آن بالاتر از حد استاندارد و به حد هشدار می رسد بیش از پیش نیاز است تا تدابیر مربوطه در این خصوص رعایت گردد در زمان آلودگی هوا توصیه می‌شود:
1- بهترین تدبیر، محافظت فیزیکی است که در این خصوص زندگی در مناطق دارای هوای سالم توصیه می شود، لذا در صورتیکه برای شما مقدور است از شهرهای دارای هوای آلوده به مناطق دارای هوای سالم مهاجرت نمایید یا در مواقعی که آلودگی هوا در حد هشدار است از منزل خارج نشوید و یا در چنین مواقعی یک مسافرت چند روزه به یک نقطه خوش آب و هوا را در برنامه خود قرار دهید.
2- هنگام خروج از منزل، حتی الامکان مدت زمان کمتری در فضای باز و آلوده حضور  داشته باشید و در این مدت از ماسک های استاندارد دارای فیلتر استفاده نمایید.
3-  وقتی سموم هوا جذب بدن می گردند کبد باید آن را سم زدایی کند، مصرف مقویات کبد توصیه می شود. برای تقویت کبد، خوردن سیب و انار توصیه می گردد. سیب بالخاصیه مقوی کبد است و انار خاصیت دفع سموم دارد.
مصرف روزانه یک لیوان آب سیب نافع است. هر روز 2 عدد سیب شیرین را با پوستش میل کنید. روزانه یک تا دو عدد انار بزرگ رسیده را به طور کامل میل نمایید.

4- مصطکی رومی به عنوان ادویه، در پخت و پز غذا استفاده کنید. عرق کاسنی را به همراه عرق شاطره به نسبت دو سوم به یک سوم روزانه یک استکان میل کنید. دم نوش دارچین را هروز یک لیوان بنوشید.

5- مصرف ماء الجبن (آب پنیر ) به صورت مداوم روزانه یک لیوان با توجه به خاصیت سم زدایی آن، بسیار موثر می باشد. (به دستور تهیه ماء الجبن مراجعه نمایید)

تذکر:

- داشتن تغذیه سالم مهمترین و موثرترین عامل داشتن یک کبد سالم است که نقش کلیدی در سم زدایی دارد. ساکنین شهرهای بزرگ و صنعتی باید تغذیه سالم  داشته باشند تا کبدشان همواره از قدرت کافی جهت سم زدایی برخوردار باشد.


نوشته شده در جمعه 90/1/5ساعت 12:17 صبح توسط فریده صادقی| نظر


نوشته شده در جمعه 90/1/5ساعت 12:11 صبح توسط فریده صادقی| نظر


نوشته شده در جمعه 90/1/5ساعت 12:9 صبح توسط فریده صادقی| نظر

   1   2      >


      قالب ساز آنلاین